Αρχική » Blog » Keanu Reeves: Δώρισε το 70% του μισθού του από το Matrix σε έρευνες για τη λευχαιμία. Γιατί κάποιοι άνθρωποι γνωρίζουν από μεγάλα πράγματα..

Keanu Reeves: Δώρισε το 70% του μισθού του από το Matrix σε έρευνες για τη λευχαιμία. Γιατί κάποιοι άνθρωποι γνωρίζουν από μεγάλα πράγματα..

από Ελένη Κύρτσου
4 λεπτά

Keanu Reeves: Ο αγώνας της μικρότερης αδερφής του με τον καρκίνο και η απόφαση να δωρίσει το 70% του μισθού του

Το να είσαι star του Hollywood και μάλιστα ένας από τους μεγαλύτερους και πιο σέξι είναι σίγουρα κάτι που όλοι, ή τουλάχιστον σχεδόν όλοι ζηλεύουν. Ωστόσο, είναι και κάποιες φορές, που πίσω από την λάμψη, την επιτυχία και τη διασημότητα, κρύβονται πραγματικά τραγικές ιστορίες, σε βαθμό μάλιστα, που όχι μόνο συγκλονίζουν και προκαλούν την έκπληξη και τη συγκίνηση, αλλά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πώς ο άνθρωπος αυτός μπορεί ακόμα και στέκεται στα πόδια του.

Ένας από αυτούς λοιπόν, είναι και ο διάσημος ηθοποιός Keanu Reeves, ο οποίος αναμφισβήτητα είναι ένας από τους μεγαλύτερους star της βιομηχανίας του Hollywood και φυσικά ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες. Εκτός από τις κινηματογραφικές του επιτυχίες, με μεγαλύτερη την περίφημη τριλογία Matrix, o Τύπος πάντοτε ενδιαφερόταν και για την προσωπική του ζωή αλλά και τις ερωτικές του σχέσεις. Εν αντιθέσει βέβαια με άλλους stars οι οποίοι απασχολούν αποκλειστικά και μόνο με τα ερωτικά τους μπερδέματα, η ιστορία της ζωής του διάσημου ηθοποιού, θα λέγαμε ότι προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ο Keanu Reeves, του οποίου το όνομα έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον πλανήτη, διαθέτει και τη φήμη ενός ανθρώπου που ασπάζεται την απλή ζωή και του ανθρώπου που προσπαθεί να προσφέρει τα μέγιστα στους συνανθρώπους του.

Λίγοι όμως γνωρίζουν τα οικογενειακά προβλήματα που πέρασε, την ασθένεια της αδερφής του αλλά και τι τον οδήγησε να ζει την ζωή κάθε λεπτό! Είναι άλλωστε γνωστό πως το 1991, η μικρότερη αδερφή του χολιγουντιανού σταρ, Kim, διαγνώστηκε με λευχαιμία, έναν τύπο καρκίνου του αίματος, τον οποίο πάλεψε για 10 χρόνια. Ο διάσημος ηθοποιός λόγω αυτού αποφάσισε να δωρίσει το 70% του μισθού του από το Matrix σε σχετικές έρευνες για την καταπολέμηση της νόσου.

Ο Keanu Reeves θεωρείται εδώ και καιρό ως ένας από τους διασημότερους και πιο κουλ τύπους στο Hollywood, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα σε αυτή την τρομερή προσωπικότητα από όσα γνωρίζουμε οι πολλοί από εμάς.

O Keanu Reeves με την αδερφή του Kim

Keanu Reeves: Η φροντίδα που προσέφερε στην αδελφή του

Ο Keanu Reeves έβαλε τη ζωή του σε αναμονή καθώς έγινε ο φροντιστής της, με αποτέλεσμα οι συνέχειες του Matrix να καθυστερούν και ο Keanu Reeves να πουλά το σπίτι του για να μπορέσει να πλησιάσει πιο κοντά της και να τη φροντίσει.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Keanu Reeves δημιούργησε επίσης μια φιλανθρωπική οργάνωση για να υποστηρίξει ανθρώπους και παιδιά που ζουν με καρκίνο, στην οποία δεν έδωσε το όνομά του. Δεν έχει μιλήσει πολύ για τη φιλανθρωπία του, γιατί δεν θέλει να συνδέεται με τη διασημότητά του, αλλά το 2009 είπε στο Ladies Home Journal ότι βοηθά ανθρώπους με καρκίνο και φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά.

Keanu Reeves: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε με την αδελφή του

Ο πατέρας τους έφυγε όταν ο Keanu Reeves ήταν δύο ετών και αργότερα φυλακίστηκε για κατοχή ναρκωτικών. Μετακόμισαν πολύ με τη μητέρα τους, η οποία τους πήγε από τη Χαβάη στην Αυστραλία, τη Νέα Υόρκη και τον Καναδά.

Ο Keanu Reeves είναι διαβόητα προσεκτικός με τα χρήματά του, καθώς συχνά τον βλέπουν να παίρνει το μετρό, όπου επίσης παρατηρείται τακτικά να παραχωρεί τη θέση του για άλλους επιβάτες, αλλά παρά πολλές φορές έχουμε δει να χρησιμοποιεί τα χρήματα του για να βοηθήσει αντί να κάνει άσκοπες σπατάλες

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD