Αρχική » Blog » Σαντορίνη: Καταστήματα πωλούσαν ναρκωτικά και επέτρεπαν τη χρήση τους ή μια ακόμα γκάφα μεγατόνων την ελληνικής αστυνομίας?

Σαντορίνη: Καταστήματα πωλούσαν ναρκωτικά και επέτρεπαν τη χρήση τους ή μια ακόμα γκάφα μεγατόνων την ελληνικής αστυνομίας?

από Αχιλλέας Πετρόπουλος
2 λεπτά

Η Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας μας ενημέρωσε “ότι κατά την διάρκεια επιχείρησης που εκτελέστηκε το βράδυ της Δευτέρας σε τρία καταστήματα στη Σαντορίνη μαζί με αλλά προϊόντα, διέθεταν προς πώληση ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και παράγωγά της και μάλιστα επέτρεπαν στους πελάτες τους να κάνουν και χρήση μέσα στους οριοθετημένους χώρους τους. Κατά την διάρκεια επιχείρησης που εκτελέστηκε το βράδυ της Δευτέρας, συνελήφθησαν ένας ιδιοκτήτης, τρεις υπάλληλοι και τρεις πελάτες των καταστημάτων, που είναι τρεις Έλληνες και τέσσερις αλλοδαποί.

Στην κατοχή τους και στους χώρους των καταστημάτων, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 498 γραμμαρίων, χασισέλαιο βάρους τεσσάρων κιλών και 320 γραμμαρίων, τσάι κάνναβης βάρους δυο κιλών και 640 γραμμαρίων, ουσία άγνωστης χημικής σύστασης βάρους 26 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση, 885 γλυκίσματα κάνναβης, 550 τσιγαριλίκια, 95 συσκευασίες με ατμιζόμενα τσιγάρα και 12 συσκευασίες με άρωμα κάνναβης.

Όλα τα παράνομα προϊόντα κατασχέθηκαν και σε βάρος των επτά συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, χρήση και διάθεση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.”

Τι ξέχασε να μας πει η Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας…?

Ξέχασε να μας πει οτι τα καταστήματα πουλούσαν νόμιμη κάνναβη (cbd) όπως αλλά δέκα χιλιάδες καταστήματα στην Ελλάδα.

Ξέχασαν να μας πουν ότι τα συγκεκριμένα καταστήματα λειτουργούν ΝΟΜΙΜΑ στην Σαντορίνη εδώ και 3 χρονιά.

Ξέχασαν να μας πουν ότι ο καταστηματάρχης, οι υπάλληλοι καθώς και οι πελάτες έφυγαν σήμερα ελεύθεροι από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Ξέχασαν να μας πουν για ποιο λόγο επέλεξαν τα συγκεκριμένα 3 καταστήματα από τα 10 cannabis shop που έχει η Σαντορίνη.

Ξέχασαν να μας πουν γιατί δεν έμαθαν ότι με τον νόμο η εμπορία κάνναβης με THC κάτω του 0.2% είναι νόμιμη?

Επίσης εντύπωση μας προκαλεί γιατί όλα τα μέσα ενημέρωσης που είχαν πρώτο θέμα την είδηση της σύλληψης δεν έγραψαν μισή γραμμή για την απελευθέρωση του καταστηματάρχη και των υπαλλήλων σήμερα..

Μιλώντας με καταστηματάρχες που εμπορεύονται προϊόντα κάνναβης, μας δήλωσαν ” Είμαστε ανήμποροι μπροστά στην αστυνομική αφθαιρεσία, μπορεί ανα πάσα στιγμή να μπει ένας αστυνομικός στο κατάστημα μας να μας συλλάβει και να κατασχέσει όλα μας τα προϊόντα, ευτυχώς μέχρι στιγμής οι δικαστικές αρχές καταλαβαίνουν το λάθος της αστυνομίας και δεν έχουμε δει το απίστευτο ώστε να έχουμε στην φυλακή καταστιματάρχες, αλλά μην ξεχνάμε οτι κατάσχοντας τα εμπορεύματα μας μέχρι να τελεσιδικήσει μια υπόθεση φάρσα, μας αναγκάζουν να κλείνουμε τα καταστήματα μας.. “

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD