Αρχική » Blog » Δολοφονία γνωστού ράπερ στη φυλακή – Τον μαχαίρωσαν πάνω από 8 φορές στο ντους

Δολοφονία γνωστού ράπερ στη φυλακή – Τον μαχαίρωσαν πάνω από 8 φορές στο ντους

από Αχιλλέας Πετρόπουλος
2 λεπτά

Εξέτιε ποινή 32 μηνών για δύο καταδικαστικές αποφάσεις που σχετίζονται με την κατοχή παράνομων όπλων

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε ο ράπερ MoneySign σε φυλακή της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ.

Ο γνωστός ράπερ μαχαιρώθηκε θανάσιμα στον λαιμό, στα ντους των ομοσπονδιακών φυλακών της Καλιφόρνιας. Σύμφωνα με τη “New York Post” είχε γίνει διάσημος για το κομμάτι του “Back to the Bag”. Τα τραύματα συγκλίνουν σε ανθρωποκτονία, σύμφωνα με το Τμήμα Σωφρονισμού και Αποκατάστασης της Καλιφόρνια. Κρίθηκε αγνοούμενος ύστερα από την Βραδυνή καταμέτρηση των φυλακών, το βράδυ της Τρίτης λίγο πριν από τις 10 μ.μ. Λίγες στιγμές αργότερα, βρέθηκε στο πάτωμα ενός ντους με πάνω από 8 τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και στο σώμα. Το προσωπικό έδωσε μάχη για να τον κρατήσει ζωντανό στο ιατρικό κέντρο των φυλακών, χωρίς επιτυχία.

 Ο Τζέιμι Μπρουγάδα Βαλντέζ, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του ράπερ, εξέτιε ποινή 32 μηνών για δύο καταδικαστικές αποφάσεις που σχετίζονται με κατοχή παράνομων όπλων και βρισκόταν στον πέμπτο μήνα φυλάκισής του. Από την στιγμή του θανάτου του, το Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων και Αποκατάστασης της Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι η φυλακή περιορίζει τη μετακίνηση άλλων κρατουμένων και διεξάγει έρευνα για να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες

Ο δικηγόρος του ράπερ “Back to the Bag”, Νίκολας Ρόζενμπεργκ, ανέφερε στους Los Angeles Times ότι ενημερώθηκε ότι ο Valdez δολοφονήθηκε στο ντους. Σημείωσε επίσης ότι ο ράπερ είχε δεχτεί επίθεση στη φυλακή πριν από το περιστατικό της Τρίτης. «Ο κόσμος είναι πολύ σοκαρισμένος», είπε ο Ρόζενμπεργκ στο πρακτορείο. “Ήταν ένας πολύ δημοφιλής τύπος, με πολύ ήπιους τρόπους. Ο κόσμος τον αγαπούσε”.

Ο MoneySign είχε πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές στο Youtube και περισσότερους από 87.000 συνδρομητές.

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD