Αρχική » Blog » Αστυνομικοί Σαΐνια Πούλησαν 27 Κιλά Meth σε Dealer και τον άφησαν να φύγει!

Αστυνομικοί Σαΐνια Πούλησαν 27 Κιλά Meth σε Dealer και τον άφησαν να φύγει!

από Αχιλλέας Πετρόπουλος
2 λεπτά

Ο έμπορος ναρκωτικών έφυγε και οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον προλάβουν.

Αστυνομικοί στην κομητεία Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνια παραδέχθηκαν ότι απέτυχαν σε μια μυστική επιχείρηση, όταν πούλησαν σε έναν ύποπτο τεράστια ποσότητα μεθαμφεταμίνης και τον άφησαν να φύγει.

Το γραφείο σερίφη της κομητείας του Ρίβερσαϊντ ανέφερε σε δελτίο Τύπου ότι μυστικοί αστυνομικοί τους συναντήθηκαν με έναν ύποπτο που ήθελε να αγοράσει περίπου 27 κιλά μεθαμφεταμίνης την περασμένη Τετάρτη, στο πλαίσιο μιας επιχείρησης «για τον εντοπισμό διακινητών ναρκωτικών».

Όμως μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η αστυνομία είπε ότι ο ύποπτος έφυγε με τα ναρκωτικά και οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον πιάσουν.

«Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν το όχημα», ανέφερε το δελτίο Τύπου. «Ο ύποπτος δεν σταμάτησε και ξεκίνησε καταδίωξη. Λόγω των υψηλών ταχυτήτων και της αδιαφορίας του υπόπτου για τη δημόσια ασφάλεια, οι αστυνομικοί έχασαν το όχημα από τα μάτια τους».

Η αστυνομία είπε ότι δεν θα δημοσιοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες και το γραφείο σερίφη της κομητείας Riverside δεν απάντησε στο αίτημα του VICE News για σχολιασμό.

Το τμήμα δεν αποκάλυψε επίσης πόσα πλήρωσε ο ύποπτος για τη μεθαμφεταμίνη, αν και οι Los Angeles Times έκαναν λόγο για 35.000 δολάρια (σχεδόν 32.000 ευρώ). Σύμφωνα με έκθεση του 2019 για τη μεθαμφεταμίνη, στη Σέντραλ Βάλεϊ της Καλιφόρνια, το κόστος χονδρικής μπορεί να είναι έως και 2.500 ευρώ το κιλό.

Πηγή : VICE

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD