Αρχική » Blog » ΚΥΨΕΛΗ: Εικόνες σοκ από το 15 λύκειο κυψέλης! Αστυνομικοί κράτησαν όλους τους ανήλικους μαθητές εντός του σχολείου και τους απαγόρευσαν να φύγουν!

ΚΥΨΕΛΗ: Εικόνες σοκ από το 15 λύκειο κυψέλης! Αστυνομικοί κράτησαν όλους τους ανήλικους μαθητές εντός του σχολείου και τους απαγόρευσαν να φύγουν!

από Αχιλλέας Πετρόπουλος
1 λεπτά

Σήμερα 13/12/2023 αστυνομικοί μετά από κλήση που δέχτηκαν για περιστατικό βίας ανάμεσα σε 3 ανήλικους αποφάσισαν ότι ο σωστός τρόπος επίλυσης της υπόθεσης ήταν να κλειδώσουν σχεδόν 400 μαθητές από το 15 λύκειο και γυμνάσιο Κυψέλης και να αρνηθούν την έξοδο στα παιδία και την είσοδο στους κηδεμόνες τους!

Οι Αστυνομικοί του Α.Τ κυψέλης ζήλεψαν μάλλον την απόφαση των αστυνομικών να κρατήσουν όλους τους θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό του Ρέντη μέσα στο γήπεδο.

Η ΕΛ.ΑΣ έστειλε επιπλέον δυνάμεις έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού όπου διεξαγόταν η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και πήρε την απόφαση να αφήσει να αποχωρήσουν από το γήπεδο μόνο οι γυναίκες και τα παιδιά που ήταν εκείνη την ώρα εντός του κλειστού.

Μετά από καταγγελία γονέα που περίμενε μια ώρα να παραλάβει το ανήλικο τέκνο του και ενώ των προειδοποίησαν ότι αν προσπαθήσει να πάρει το παιδί του κινδυνεύει να συλληφθεί, απορούμε πραγματικά για το εάν έχουν ενημερωθεί οι πολιτικοί προϊστάμενοι των αστυνομικών και εάν είναι συμφωνεί με όλα αυτά..

Περισσότερα σε λίγο..

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD