Αρχική » Blog » Πύρρος Δήμας: Ο Ολυμπιονίκης της Αρσης Βαρών Ανακοινώνει την Εγκυμοσύνη της Σύντροφόύ του, Αφροδίτης Σκαφίδας και μιλαει για το αν θα παντρευτούν…

Πύρρος Δήμας: Ο Ολυμπιονίκης της Αρσης Βαρών Ανακοινώνει την Εγκυμοσύνη της Σύντροφόύ του, Αφροδίτης Σκαφίδας και μιλαει για το αν θα παντρευτούν…

από Ελένη Κύρτσου
2 λεπτά

Ο γνωστός Έλληνας αθλητής, Πύρρος Δήμας, ολυμπιονίκης στην αρση βαρών, και η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο της αθλητικής και κοινωνικής σκηνής. Σήμερα, έχουν μια σημαντική ανακοίνωση να κάνουν, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο Πύρρος Δήμας, πρωταθλητής στην αρση βαρών και ολυμπιονίκης, και η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, αθλήτρια και μοντέλο, ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε η υποψηφιότητα της Αφροδίτης Σκαφίδα ως δημοτική σύμβουλος για τον δήμο Γλυφάδας με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου. Ο Πύρρος Δήμας στάθηκε στο πλευρό της συντρόφου του και υποστήριξε την υποψηφιότητά της με περηφάνια.

Παράλληλα, η Αφροδίτη Σκαφίδα επέλεξε να φορέσει ένα λαδί φόρεμα συνδυασμένο με ένα λευκό σακάκι, και η εμφάνισή της ήταν λαμπερή και εντυπωσιακή. Η αθλήτρια βρίσκεται στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς περιμένει με ανυπομονησία τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Παρόλες τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί πριν τη γέννηση του παιδιού, ο Πύρρος Δήμας διέψευσε αυτές τις πληροφορίες. Σύμφωνα με τον Πύρρο Δήμα, δεν υπάρχει σκοπός γάμου αυτή τη φορά, και απλά περιμένουν με χαρά την άφιξη του παιδιού τους.

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα απολαμβάνουν αυτήν την περίοδο της ζωής τους και περιμένουν ανυπόμονα τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους. Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει χαρά και ενθουσιασμό στον κύκλο τους και τους φίλους τους, ενώ οι θαυμαστές τους ανυπομονούν να μοιραστούν μαζί τους αυτήν τη σημαντική στιγμή στη ζωή τους.

Συνοψίζοντας, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα απολαμβάνουν την ευτυχία της εγκυμοσύνης και ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί με αγάπη και χαρά. Η αγάπη και η συμπαράσταση που μοιράζονται μεταξύ τους είναι ένα πανέμορφο παράδειγμα της αγάπης και της ενότητας που μπορεί να φέρει η οικογενειακή ζωή.

Newsboom.gr οι ειδήσεις όπως είναι!

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD