Αρχική » Blog » Ακυβέρνητο καράβι που εκπέμπει SOS μοιάζει η χώρα μας!

Ακυβέρνητο καράβι που εκπέμπει SOS μοιάζει η χώρα μας!

από Αχιλλέας Πετρόπουλος
1 λεπτά

Ενώ η Ελλάδα ψήφιζε πολιτικούς που υποσχόνταν ανάπτυξη και ασφάλεια, βρισκόμαστε σήμερα σε μια κατάσταση που καίγεται τη μία μέρα και πνίγεται την άλλη. Οι φυσικές καταστροφές, όπως οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες, επιδεινώνονται και γίνονται ολοένα και πιο συχνές είναι κάτι υπαρκτό, αλλά η κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν είναι προετοιμασμένη ή δεν θέλει να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

Αντί να λάβει σοβαρά μέτρα για την προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος, η κυβέρνηση προτιμά να κάνει επικοινωνιακούς χειρισμούς και να μεταθέτει ευθύνες. Οι ανεπαρκείς προσπάθειες και οι τσάμπα “συγγνώμες” δεν αρκούν πλέον.

Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση απελπιστικής ανυπεράσπιστης απέναντι σε οποιαδήποτε φυσική καταστροφή. Ο λαός είναι εκείνος που πληρώνει το τίμημα, ενώ η κυβέρνηση και η τοπική αυτοδιοίκηση φαίνεται να προτιμούν τα δικά τους συμφέροντα.

Είναι καιρός η κυβέρνηση να σταματήσει την ανοησία και να δράσει προκειμένου να προστατεύσει την χώρα από τις φυσικές καταστροφές. Καθώς δεν υπάρχει χρόνος για ανακοινώσεις και επικοινωνιακούς χειρισμούς. Η δράση είναι επιτακτική και η ασφάλεια των πολιτών πρέπει να είναι η προτεραιότητα.

Έχουμε άραγε κυβέρνηση αναρωτούνται πλέον οι πολίτες…

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD