Αρχική » Blog » Λιβύη: Η Συγκλονιστική Ιστορία της Νοσηλεύτριας από την Κρήτη που Έχασε τη Ζωή. – Οι Τραγικοί Χαμοί στην Οικογένειά της”

Λιβύη: Η Συγκλονιστική Ιστορία της Νοσηλεύτριας από την Κρήτη που Έχασε τη Ζωή. – Οι Τραγικοί Χαμοί στην Οικογένειά της”

από Αχιλλέας Πετρόπουλος
2 λεπτά

Μια γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης, η οποία υπηρετούσε ως νοσηλεύτρια στο 251 ΓΝΑ της Πολεμικής Αεροπορίας, βρίσκεται ανάμεσα στα πέντε θύματα του φρικτού τροχαίου δυστυχήματος της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη.

Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια από την Κρήτη υπηρετούσε στη Λιβύη, συμμετέχοντας στην ανθρωπιστική αποστολή. Ο θάνατός της αποτελεί μια τραγική απώλεια για την οικογένειά της, που έχει ήδη υποστεί δύο ακόμη σοβαρές απώλειες.

Ο αδερφός της είχε προηγουμένως χάσει τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αποτελώντας ένα ακόμη πλήγμα για την οικογένειά της. Επιπλέον, ο θείος της, πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε συνετρίβη.

Είναι ένας πόνος που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί, καθώς η οικογένεια αυτή έχει υποστεί μεγάλες απώλειες, με τα όνειρα και τις ελπίδες των αγαπημένων τους ανθρώπων να διαλύονται στη θλίψη.

Επιπλέον, δύο ακόμη στρατιωτικά μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβάνονται στα θύματα αυτού του φρικτού τροχαίου στη Λιβύη, μαζί με δύο διερμηνείς παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης. Η απώλεια αυτών των ανθρώπων αφήνει μια μεγάλη κενή στις ζωές τους και των οικογενειών τους, αφήνοντας πίσω έναν πόνο που θα μαρτυρήσει για πολύ καιρό.

Η ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη είχε ως σκοπό την παροχή βοήθειας και την υποστήριξη ανθρώπων που χρειάζονταν βοήθεια. Ωστόσο, αυτή η τραγωδία θυμίζει την ανιδιοτέλεια και τον θυσιασμό που επιδεικνύουν οι ανθρώποι που δίνουν τη ζωή τους για να βοηθήσουν τους άλλους, ανεξαρτήτως του κόστους που αυτό μπορεί να φέρει.

Newsboom.gr οι ειδήσεις όπως είναι!

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD