Αρχική » Blog » Νατάσσα Μποφίλιου: : «Θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας» Αναφορά σε Πολιτικές Θέσεις και Συνεργασίες στην Καλλιτεχνική Σκηνή.

Νατάσσα Μποφίλιου: : «Θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας» Αναφορά σε Πολιτικές Θέσεις και Συνεργασίες στην Καλλιτεχνική Σκηνή.

από Ελένη Κύρτσου
2 λεπτά

Η Νατάσσα Μποφίλιου «Θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας». Αυτό απαντά η Νατάσσα Μποφίλιου σε όσους την αποκαλούν «επαναστάτρια». Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι!” του Mega την Κυριακή (08.10.23), η διάσημη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε επίσης στην αντίδραση που προκάλεσε η φωτογράφισή της με γούνα στο Λονδίνο.

Ουσιαστικά, η Νατάσσα Μποφίλιου ανέφερε ότι οι αντιδράσεις που δέχεται είναι ξεπερασμένες και ότι η αντίληψη αυτή δεν αντανακλά την πραγματικότητα. Απορρίπτει την ανάγκη να εμπλακεί σε αυτήν τη συζήτηση και τονίζει ότι δεν διστάζει να πραγματοποιεί ανάλογες φωτογραφίσεις.

Σε ερώτηση σχετικά με τυχόν συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρει ότι ως καλλιτέχνης επιλέγει έργα που ανταποκρίνονται στην αισθητική της και στα οποία μπορεί να ανταπεξέλθει. Υπογραμμίζει ότι το έργο που κάνει με την ομάδα της είναι συγκεκριμένο και δεν προσαρμόζεται εύκολα σε άλλες συνθήκες.

Ωστόσο, αναφέρει ότι θα συνεργαζόταν με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, αν υπήρχε κοινή συναίνεση για το έργο που θα παρουσίαζαν. Επισημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα αλλά αγάπη και θαυμασμός ανάμεσά τους.

Τέλος, εξηγεί ότι η στάση απέναντι σε έναν καλλιτέχνη δεν πρέπει να εξαρτάται από τις πολιτικές του τοποθετήσεις, αλλά το έργο του. Επισημαίνει όμως ότι . «Είναι άλλο πράγμα η πολιτική τοποθέτηση και άλλο η υπεράσπιση μίας ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης. Για τους ανθρώπους που επιλέγω να ακούσω με ενδιαφέρει το έργο. Όταν το έργο είναι σπουδαίο ξεπερνάει τον άνθρωπο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που τοποθετήσεις αποτελούν επίθεση προς τον άνθρωπο» είπε κλείνοντας.

Newsboom.gr οι ειδήσεις όπως είναι!

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD