Αρχική » Blog » Πρόβατα έφαγαν 300 κιλά κάνναβης στον Αλμυρό Βόλου και… τρελάθηκαν

Πρόβατα έφαγαν 300 κιλά κάνναβης στον Αλμυρό Βόλου και… τρελάθηκαν

από Ελένη Κύρτσου
1 λεπτά

Μια περίεργη και χιουμοριστική είδηση έρχεται από τον Αλμυρό του Βόλου, στη σκιά των καταστροφών που προκάλεσαν οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες.

Δύο κοπάδια προβάτων, στην προσπάθειά τους να βρουν τροφή σε ένα κατεστραμμένο τοπίο, εισέβαλαν σε μια μεγάλη καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης και κατανάλωσαν περίπου 300 κιλά, με αποτέλεσμα να “ξεφύγουν” εντελώς.

Ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας, Γιάννης Μπουρούνης, δήλωσε χαριτολογώντας στον Status FM 107,7 Θεσσαλονίκης: “Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά καλύτερα είναι τα πρόβατα, γεμάτα τρέλα και… κορδέλα. Τα βλέπουν όλα πανέμορφα, βρήκαν τα καημένα πρασινάδα να φάνε γιατί όλη η υπόλοιπη τροφή τους καταστράφηκε, τους αρέσει πολύ η κάνναβη και η φούντα και η πρασινάδα. Την περνάν ζάχαρη τα ζώα.”

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είχαν πρόβλημα με το να καταφέρει να διώξουν τα πρόβατα από την καλλιέργεια, καθώς “δεν έφευγαν με τίποτα. Τα πρόβατα πηδούσαν πιο ψηλά από τα κατσίκια και αυτό δεν γίνεται ποτέ. Λογικό αφού έφαγαν περίπου 300 κιλά.”

Σχετικά με την καταστροφή, επισήμανε ότι αποτελούν τη μεγαλύτερη μονάδα θερμοκηπιακής κάνναβης στην κεντροανατολική Ευρώπη και χάσανε το 80% της παραγωγής τους λόγω των πλημμύρων.

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD