Αρχική » Blog » Υπό έρευνα καλλίγραμμη αστυνομικός – Παρενέβη για να μη συλληφθεί ο έμπορος ναρκωτικών φίλος της – Φωτό

Υπό έρευνα καλλίγραμμη αστυνομικός – Παρενέβη για να μη συλληφθεί ο έμπορος ναρκωτικών φίλος της – Φωτό

από Ελένη Κύρτσου
3 λεπτά

Αλίσα Μπαϊρακτάρεβιτς

Η αστυνομικός Αλίσα Μπαϊρακτάρεβιτς, 33 ετών, προκάλεσε τέτοια… φασαρία όταν έγινε ο έλεγχος στο αυτοκίνητο του φίλου της, που οι αστυνομικοί χρειάστηκε να καλέσουν ενισχύσεις!

Μια σκληροτράχηλη, αλλά ιδιαίτερα σέξι αστυνομικός του Μπρονξ βρίσκεται υπό έρευνα, αφού προσπάθησε να εμποδίσει συναδέλφους της ντετέκτιβ από το να συλλάβουν τον το φίλο της που φέρεται να είναι μεγάλος έμπορος ναρκωτικών, ανέφεραν αστυνομικές πηγές στη NY Post. 


Η αστυνομικός Αλίσα Μπαϊρακτάρεβιτς, 33 ετών, προκάλεσε δε τέτοια… φασαρία όταν έγινε ο έλεγχος στο αυτοκίνητο του φίλου της, που οι αστυνομικοί χρειάστηκε να καλέσουν ενισχύσεις!

Alisa


Μετατέθηκε μάλιστα σε καθήκοντα γραφείου και της πήραν τα όπλα την ίδια μέρα, με την υποψία ότι έβγαινε με τον φερόμενο ως έμπορο ναρκωτικών, ανέφεραν οι πηγές. 

Υπάρχουν λίγες λεπτομέρειες για το ειδύλλιο, αλλά οι πηγές είπαν στη NY Post ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα γυμναστήριο και ότι η αστυνομικός είχε προειδοποιηθεί να μείνει μακριά του. «Τον παρακολουθούσαν για ναρκωτικά», είπε αστυνομική πηγή. «Είναι πολύ κακός τύπος και γνωστός στο τμήμα», είπε η πηγή.

Alisa


Η αστυνομία σχεδίαζε να ερευνήσει το αυτοκίνητο, και πιθανώς να συλλάβει τον φερόμενο ως έμπορο ναρκωτικών, πρόσθεσε η πηγή, χαρακτηρίζοντάς τον ως «σημαντικό παίκτη» στη διακίνησή τους. 

Alisa


Τελικά τον άφησαν να φύγει, αλλά υποβλήθηκε καταγγελία εναντίον της 33χρονης από το Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων, και ξεκίνησε έρευνα. 

Πάντως, η Μπαϊρακτάρεβιτς αρνήθηκε ότι ο φίλος της είναι έμπορος ναρκωτικών και ότι οι συνάδελφοί της ήταν έτοιμοι να τον συλλάβουν.

Alisa

Πηγή: nypost.com

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD