Αρχική » Blog » Ακόμα μια Ποιοτική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά για τις Περιφερειακές εκλογές 2023: Η Βασιλική Μιλλούση, αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής με λαμπρή καριέρα, εντάσσεται στο σχήμα.

Ακόμα μια Ποιοτική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά για τις Περιφερειακές εκλογές 2023: Η Βασιλική Μιλλούση, αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής με λαμπρή καριέρα, εντάσσεται στο σχήμα.

από Ελένη Κύρτσου
1 λεπτά

Μια αξιοσημείωτη προσθήκη έρχεται να δυναμώσει το ομαδικό πνεύμα του ψηφοδελτίου ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ για τις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές του 2023. Η γνωστή αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, πρώην πρωταθλήτρια με πολλές συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και επιτυχίες σε Παγκόσμια Κύπελλα, αποφασίζει να επιστρέψει, αυτή τη φορά στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να αγωνιστεί για την πρόοδο και τη βελτίωση της περιοχής, συνεισφέροντας το πάθος και την αφοσίωση που τη χαρακτηρίζουν. Μετά από μία λαμπρή καριέρα στη γυμναστική, η Βασιλική Μιλλούση επιδιώκει νέες προκλήσεις με την υποστήριξη του ψηφοδελτίου του Νίκου Χαρδαλιά.

Γνωστή ως η σύζυγος του επίσης γνωστού χρυσού Ολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση φέρνει το δυναμισμό και την αφοσίωσή της σε μια νέα προσπάθεια, αυτή τη φορά στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με δύο υπέροχες κόρες στο πλευρό της, η Βασιλική Μιλλούση επιδιώκει να συνεχίσει να αφήνει το σημάδι της, αυτή τη φορά μέσα από την πολιτική δράση.”

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD