Αρχική » Blog » “Κορυφαίες Προσθήκες στον Παναθηναϊκό: Στην Αθήνα ο Βιλντόζα – Υπόσχεση για 100% Προσπάθεια σε κάθε Αγώνα

“Κορυφαίες Προσθήκες στον Παναθηναϊκό: Στην Αθήνα ο Βιλντόζα – Υπόσχεση για 100% Προσπάθεια σε κάθε Αγώνα

από Αχιλλέας Πετρόπουλος
1 λεπτά

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για μία εντυπωσιακή αρχή της προετοιμασίας του, καθώς οι προσθήκες στο ρόστερ συνεχίζονται με αναλλοίωτη ένταση.

Μετά τον εντυπωσιακό Εργκίν Αταμάν, ο οποίος άνοιξε τον χορό των αφίξεων, η αποστολή των «πρασίνων» ενισχύθηκε με δύο ακόμη εξαιρετικές προσωπικότητες.

Την Κυριακή (27/8), λίγο μετά το μεσημέρι, έφτασε στην Αθήνα ο Αργεντινός μπασκετμπολίστας Λούκα Βιλντόζα. Ο Βιλντόζα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αργεντινής στο προ-προολυμπιακό τουρνουά. Μιλώντας για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Ανυπομονούσα πολύ να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν. Οι φίλοι μας μπορούν να περιμένουν από εμένα 100% αφοσίωση σε κάθε παιχνίδι».

Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού δεν σταματά εδώ. Στη συνέχεια, αναμένεται η άφιξη του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος επιστρέφει από τις Φιλιππίνες, και του Κάιλ Γκάι, που αναμένεται την Δευτέρα (28/8). Οι εντυπωσιακές προσθήκες υπόσχονται μία εντυπωσιακή σεζόν για τον Παναθηναϊκό, καθιστώντας την αναμονή για την έναρξη των αγώνων ακόμη πιο ανυπομονησία.”

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD