Αρχική » Blog » Ο πρωθυπουργός κ Κ. Μητσοτάκης ποζάρει με Αλβανό εγκληματία καταδικασμένο ως αρχηγό της συμμορίας με τα Καλάσνικοφ!

Ο πρωθυπουργός κ Κ. Μητσοτάκης ποζάρει με Αλβανό εγκληματία καταδικασμένο ως αρχηγό της συμμορίας με τα Καλάσνικοφ!

από Αχιλλέας Πετρόπουλος
3 λεπτά

Η δύναμη της φωτογραφίας να αποτυπώνει στιγμές και συναισθήματα είναι αναμφισβήτητη. Μια φωτογραφία, ένα κλικ της μηχανής, μπορεί να αλλάξει την αντίληψη του κόσμου για έναν ανθρωπο. Και όταν αυτός ο άνθρωπος είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας, η επίδραση μπορεί να είναι πολύ ισχυρή. Αυτή ακριβώς η επίδραση προκάλεσε η φωτογραφία που βρήκε το NewsBoom.gr, όπου ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ποζάρει δίπλα σε έναν Αλβανό εγκληματία, καταδικασμένο ως αρχηγό της συμμορίας με τα καλάσνικοφ που βίαζαν τα θύματα τους. Αυτή η εικόνα, με τον Πρωθυπουργό και τον εγκληματία να χαμογελούν στον φακό, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και αμφισβητήσεις για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της πολιτικής σκηνής στη χώρα μας.

Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε από το NewsBoom.gr, δείχνει τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη να ποζάρει δίπλα σε έναν άνδρα που έχει καταδικαστεί για  πάνω από 150 αδικήματα, όπως συμμετοχή σε ένοπλη συμμορία που διέπραττε ληστείες σε τράπεζες, βιασμό, εκρήξεις σε ATM, επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, διακίνηση όπλων, ναρκωτικών και εκβιάσεις., συμπεριλαμβανομένης της ηγεσίας μιας συμμορίας που χρησιμοποιούσε καλάσνικοφ. Η εικόνα αμφισβητεί τη συνέπεια του Πρωθυπουργού και την πολιτική του στάση απέναντι στο έγκλημα και το οργανωμένο έγκλημα. Είναι φωτογραφία που αποτυπώνει μια στιγμή, αλλά το μήνυμα που στέλνει είναι βαθύτερο από μια απλή στιγμιότυπη συνάντηση.

Η φωτογραφία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την κοινή γνώμη. Πολλοί πολίτες έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την εικόνα που παρουσιάζεται και το μήνυμα που μεταφέρει. Ορισμένοι απαιτούν απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση σχετικά με τη φύση της σχέσης τους με τον εγκληματία και τις συνθήκες της φωτογραφίας.

Να θυμίσουμε εδώ τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη Τόνισε ότι η ασφάλεια αποτελεί θεμελιώδες αγαθό του πολίτη γιατί συνδέεται άρρηκτα με τη σταθερότητα, με την κοινωνική ειρήνη, την ανάπτυξη, το δικαίωμα στην προκοπή, συνιστά αναγκαία προϋπόθεση για την ανεμπόδιστη άσκηση κάθε ατομικού και κοινωνικού δικαιώματος. Την επιβάλλει όχι μόνο η οργάνωση μιας ευνομούμενης πολιτείας αλλά η ίδια η ταχύτητα με την οποία αλλάζει ο κόσμος μας καθώς και η διαφοροποίηση των απειλών κατά των κοινωνικών αγαθών της συλλογικής ευημερίας. «Όλοι που πρέπει να λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη θα το κάνουν» διεμήνυσε ακόμα ο πρωθυπουργός. Αυτή η φωτογραφία πάντως προσθέτει ερωτήματα αν ο κ. Πρωθυπουργός εννοεί αυτά που λέει..

Τέλος οι πολίτες πρέπει να μάθουν εαν η παραπάνω φωτογραφία που κυκλοφορεί είναι μια πολιτική γκάφα μεγατόνων ή κάτι ακόμα χειρότερο..

Newsboom.gr οι ειδήσεις όπως είναι!

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD