Αρχική » Blog » Τραγωδία στη Βόλο: Εργάτης Συνθλίβεται από Πρέσα σε Χαλυβουργική Μονάδα. Νεκρός 42χρονος σε εργατικό δυστύχημα.

Τραγωδία στη Βόλο: Εργάτης Συνθλίβεται από Πρέσα σε Χαλυβουργική Μονάδα. Νεκρός 42χρονος σε εργατικό δυστύχημα.

από Αχιλλέας Πετρόπουλος
1 λεπτά

Τραγωδία στο Βόλο, σκοτώθηκε ένας 42χρονος σε εργατικό δυστύχημα που συνέβη στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου, στην χαλυβουργική μονάδα της Χαλυβουργίας Ελλάδος. Ο δίστιχος εργάτης, ο οποίος εργαζόταν ως συντηρητής μηχανήματος, ανασύρθηκε νεκρός από την πρέσα της μονάδας, όταν αυτή ξαφνικά τέθηκε σε λειτουργία.

Το εργατικό δυστύχημα συνέβη την Κυριακή το πρωί, και παρά τις άμεσες προσπάθειες για διάσωσή του, ο άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα. Οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν στην αυτόματη ενεργοποίηση της πρέσας παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Αμέσως μετά το περιστατικό, κλήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά ο 42χρονος εργάτης δυστυχώς δεν μπόρεσε να σωθεί. Η σορός του μεταφέρθηκε στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου. Για το εργατικό δυστύχημα ξεκίνησε έρευνα για τον καθορισμό των ακριβών αιτιών και συνθηκών που οδήγησαν στην τραγωδία και υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμιά διασφάλιση των ασφαλών συνθηκών εργασίας, προκειμένου να αποφεύγονται τέτοια τραγικά περιστατικά . Η ασφάλεια των εργαζομένων είναι ανύπαρκτοί στους περισσότερους εργατικούς χώρους.

Newsboom.gr οι ειδήσεις όπως είναι!

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD