Αρχική » Blog » Λάρισα : Απανθρωπιά από την ΑΕΛ, ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας έχασε το σπίτι του στις πλημμύρες και η ΑΕΛ του ζητάει να λύσει το συμβόλαιό του

Λάρισα : Απανθρωπιά από την ΑΕΛ, ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας έχασε το σπίτι του στις πλημμύρες και η ΑΕΛ του ζητάει να λύσει το συμβόλαιό του

από Αχιλλέας Πετρόπουλος
2 λεπτά

Η Θεσσαλία συγκλονίστηκε από τη φοβερή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή και άφησε πίσω της νεκρούς και καταστραμμένες περιουσίες. Ένας από αυτούς που έχασαν τα πάντα ήταν ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, 33 χρονών τερματοφύλακας της ΑΕΛ. Όχι μόνο η πατρική του οικία αλλά και το σπίτι της αδερφής του «πνίγηκαν» από τις πλημμύρες, φέρνοντας τον ίδιο σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Παράλληλα, βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης από μια σοβαρή ρήξη χιαστού που υπέστη προηγούμενα και μαζί με όλα αυτά η ομάδα του αντί να τον στηρίξει του προτείνει την λύση του συμβολαίου σου με τους δικούς της όρους και με την μεταγραφική περίοδο στη λήξη της.

Η αντίδραση της διοίκησης της ΑΕΛ, ωστόσο, προκαλεί σύγχυση και ανατριχίλα. Σε ανακοίνωσή της, η ομάδα κάνει λόγο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή και του ζητά να λύσει το συμβόλαιό του. Αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν υπακούει στις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, παρουσιάζοντας αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Ο ίδιος ο Κώστας Θεοδωρόπουλος αντέδρασε σε αυτές τις κατηγορίες, διαψεύδοντας την αντιδεοντολογική συμπεριφορά και επισημαίνοντας ότι η διοίκηση της ομάδας δεν ασχολήθηκε καν μαζί του κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, ενώ του ζητήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του.

Στο πλευρό του Κώστα είναι και ο ΠΣΑΠΠ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών που με ανακοίνωση του αναφέρει :

Σε μια περίοδο όπου η αλληλεγγύη και η υποστήριξη είναι περισσότερο απαραίτητες από ποτέ, οι παράγοντες του ΑΕΛ δείξαν για ακόμη μια φορά το πρόσωπο τους.

Newsboom.gr οι ειδήσεις όπως είναι!

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD