Αρχική » Blog » Βίντεο σοκ! Διοικητής της αστυνομίας χτυπάει και βρίζει πολίτη!

Βίντεο σοκ! Διοικητής της αστυνομίας χτυπάει και βρίζει πολίτη!

από Αχιλλέας Πετρόπουλος
1 λεπτά

Ο διευθυντής της αστυνομίας της πόλης Puke βρίσκεται υπό αυξημένη κριτική καθώς εκτός από δεκάδες καταγγελίες για ανηθικής συμπεριφοράς έρχεται πλέον και ένα Βίντεο που τον δείχνει να ξυλοφορτώνει εναν πολίτη και να τον βρίζει χυδαία λέγοντας του θα σου γαμ@@ το σπιτι, θα σου γαμ@@ την οικογένεια παλιοπ@@, εγώ ειμαι το κράτος και κάνω οτι μου γουστάρει . Προκαλώντας ανησυχία και αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, καθώς να θυμίσουμε οότι στις φυλακές της Αλβανίας κρατείται ακόμα ο Έλληνας δήμαρχος Φρέντι Μπελέρη χωρις να έχει δικαστεί . Η ανάγκη για διαφάνεια και ευθύνη στις αστυνομικές δυνάμεις είναι επιτακτική.

Να θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Αναφερόμενος στον εκλεγμένο δήμαρχο της Χειμμάρας Φρέντι Μπελέρη που παραμένει φυλακισμένος δήλωσε: «O κύριος αυτός (σ.σ. Φρ.Μπελέρη) είναι πολίτης της Δημοκρατίας της Αλβανίας. Οφείλει να είναι ίσος έναντι του νόμου με κάθε άλλον Αλβανό πολίτη. Να λογοδοτεί όπως όλοι. Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο Δικαιοσύνες, μία για τους Αλβανούς πολίτες αλβανικής καταγωγής και μία άλλη για Αλβανούς πολίτες ελληνικής καταγωγής. Υπάρχει μία Δικαιοσύνη. Ακόμα κι αν αυτή δεν είναι τέλεια, η Δικαιοσύνη αυτή ισχύει για όλους».

Εύλογα όλοι μας αναρωτιόμαστε μετά από αυτό το βίντεο αν υπάρχει όντως δικαιοσύνη στην Αλβανία και πως ακριβώς την φαντάζονται αυτήν οι Αλβανοί γείτονες μας…

Newsboom.gr οι ειδήσεις όπως είναι!

Δείτε περισσότερα

@2023 – All Rights Reserved. Designed and Hosted by Think It Web LTD